iPhone 12 Pro Glass Replacement.

Ditulis pada : April 30, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace glass.

Screen crack? Glass crack. Phone jatuh tak perasan, bila jatuh screen crack teruk. Ada sesetengah part crack boleh touch dan tiada sebarang line colour atau black dot. Ada masa ia crack tapi keluar line colour.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Jatuh. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau screen crack. Jatuh dan hanya screen glass crack. Touch masih okay dan tiada sebarang line colour pada display lcd. Hanya crack. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ia masih boleh diselamatkan lagi atau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace glass sahaja supaya ia boleh digunakan lagi seperti biasa dan normal tanpa sebarang luka pada jari. Sebb screen crack boleh membahayakan kan jari. Beliau bersetuju untuk replace glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments