Samsung A70 Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 22, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Display semua okay boleh touch dan tiada sebarang line atau black dot pada screen. Ada sesetengah model boleh tukat glass dan ada yang tukar 1set lcd.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen crack tapi masih boleh touch dan ada display. Hanya crack pada bahagian bawah dan masih boleh touch dan tiada sebarang line atau black dot. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass sahaja sebab model ini boleh tukar glass. Tetapi beliau mahukan tukar lcd 1set. Kami tidak memaksa sebab beliau nak buat secara on the spot. Kami tukar 1set lcd.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments