iPhone Xs Max Repair Face id & Glass replacement.

Ditulis pada : March 17, 2022

Repair face id.

Problem: Face id rosak masuk air.

Solution: Repair face id.

Face id rosak? Masuk air. Face id tk detect. Rosak face id. Kadang-kadang tiba boleh rosak terlalu kerap jatuh dan masuk air. Face id begitu sensitif.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iphone beliau ada terkena/masuk air sedikit. Beliau memberitahu yang face id tak detect. Ia jadi selepas masuk air. Tak banyak masuk air macam air hujan. Beliau meminta untukperiksa jikalau screen beliau masih boleh tukar glass atau one set. Sebab screen crack jatuh.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board ic face air supaya dapat digunakan semula seperti biasa dan normal. Ini sebab ada kesan air pada ic face id. Memang sensitif. Baeliau bersetuju untuk repair board dan replace glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments