iPhone 11 Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 4, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack/Line colour.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Phone jatuh crack screen. Bila tengok pada screen ada line/double line colour. Lcd problem. Depends pada model phone n issue rosak. Sebahagian model boleh tukar glass atau lcd set.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh tk perasan crack. Tapi bila tengok pada screen display ada line-line colour. Display lcd pon nampak tk nampak. Beliau meminta kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, normally okay takde masuk air just screen dia tak seberapa untuk pandang. Kami cadangkan untuk tukar lcd supaya ia boleh digunakan seperti biasa n normal. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments