Vivo Y17(1902) Lcd Replacement.

Ditulis pada : February 9, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Jatuh tak perasan, bila perasan tengok screen phone crack teruk. Bila check, bukan setakat crack tapi pada display ada line colour/double line. Replace set lcd.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen crack jatuh. Ia tidak perasan jatuh, bila perasan screen crack display ada line line colour. Beliau meminta untuk kami periksa, jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan semula seperti normal. Beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments