Oppo F1s Lcd Replacement.

Ditulis pada : October 20, 2021

Lcd replacement oppo f1s.

Problem: Lcd crack/line.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Tak perasan bila jatuh. Bila perasan tengok, lcd crack teruk sampaikan takboleh touch. Tapi masih ada display. Selalu jadi macam tu.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau crack takboleh touch. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain. Lepas jatuh terus takboleh touch dan masih ada display.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa. Lcd beliau yang lama sudah crack yang membolehkan jari cedera dan menyebabkan screen takboleh touch. Dan beliau bersetuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments