Redmi 9T Lcd Replacement.

Ditulis pada : September 24, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar 1 set lcd.

Screen crack? Tak perasan phone jatuh. Bila sedar tengok-tengok lcd retak teruk. Tapi masih ada display dan boleh touch tak tapi lcd crack teruk.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau jatuh dan lcd crack. Semua masih okay lagi ada display dan boleh ditouch lagi. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, kami sarankan untuk tukar lcd yang baru untuk ia boleh digunakan seperti biasa/normal. Untuk model ni tukar satu set lcd. Dan beliau bersetuju untuk tukar lcd.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments