Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : April 22, 2021

Whatsapp transfer android to iphone

Issues: Transfer whatsapp android to iphone.

Okay guys, sekarang ramai yang tanya mengenai whatsapp transfer dari android ke iphone. Sesetengah orang suka buat sendiri sambil tengok video, tetapi ada juga yang tak dapat nak ikut/tak berjaya.

Buntukan tak tahu nak buat macam mana. Jangan risau kami boleh bantu anda. Jika tiada masalah boleh sahaja terus ke kedai kami.

Bila cerita pasal whatsapp transfer ni, kami nak share mengenai customer kami harini. Beliau datang ke kedai kami untuk membuat transfer whatsapp beliau dari android ke iphone. First thing yang kita kena buat terlebih awal adalah “back up” untuk apa yang kita punya data chat lama still masih ada.

Back up.

Pemindahan whatsapp dari android ke iphone tidak mengambil masa yang lama hanya dalam 30 minit hingga 1 jam jika tiada masalah.

Whatsapp transfer android to iphone.

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni tak sampai 1 jam hanya memakan 30 minit gitu. Beliau sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments