Transfer WhatsApp Iphone to Android

Ditulis pada : March 10, 2021

Pemindahan chat whatsapp antara OS yang sama memang mudah tetapi tidak mudah dengan peranti sistem smartphone yang berbeza. Tiada masalah. Terdapat beberapa cara yang dapat membantu anda untuk membuat pemindahan chat whatsapp iphone kepada Android. Dengan 3 cara pemindahan tersebut seperti dibawah mampu menyelesaikan masalah anda.

  1. BackupTrans.
Perisian pintar yang membolehkan anda membuat sandaran dan memulihkan pemesejan & lampiran sembang Whatsapp di komputer, memindahkan mesej Whatsapp antara iPhone dan Telefon Android yang berbeza.

https://www.backuptrans.com/index.html

2. Wondershare Mobile Trans.

Sembang Whatsapp antara OS yang sama mudah tetapi tidak untuk peranti sistem yang berbeza. Berikut adalah beberapa cara untuk memindahkan sembang Whatsapp dari iPhone ke Android!

https://mobiletrans.wondershare.com/

3. WazzapMigrator.

Pindahkan data anda dengan cepat: pesanan, foto, video dan dokumen!

https://www.wazzapmigrator.com/

FEEDBACK CUSTOMER.

Feeadback dari customer. Berpuas hati.
5 Star dari customer lain.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer. Mereka juga sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments