Screen Protector iPhone 11 etc X-ONE Johor Bahru

Ditulis pada : April 28, 2020
screen protector iphone 11 johor

Hai pengguna-pengguna Screen Protector X-ONE !

Masa PKP juga la screen protector tiba tiba pecah, retak kan ?
Korang mesti buntu tak tahu nak cari screen protector kat mana kan ?
Jangan risau, kami ada untuk bantu anda.

 


iPhone 11

 

iPhone 11 Pro


iPhone 11 Pro Max

 

Tak lengkap kan kalau dah tukar screen protector tapi casing tak tukar ?
Meh sini saya nak tunjuk casing yang paling baik. Confirm korang tak tukar lain dah hihi.

TADAAAAAA !

Available untuk model iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max.

Korang yang berada di luar kawasan Johor Bahru, jangan risau. Kami ada menyediakan khidmat pengeposan tau.
Sebarang pertanyaan, sila hubungi kami di Whatsapp +6011-1193 1141.

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *