Battery iPhone 5s Replacement

Ditulis pada : December 14, 2017
Battery iPhone 5s

Battery iPhone 5s Replacement

Problem : Battery Drain

Harini abang ni datang ke kedai kami dan bagitahu yang bateri iPhone 5s beliau cepat betul habis. Dia pun geram sebab masa tengah main fon, fon terus off walaupun bateri 20%. Dia pun cuba datang kedai kami untuk tukar bateri baru. Bila kami cek, rupanya bateri dah drain.

Punca-punca bateri jadi macam tu adalah sebab charge fon menggunakan cable tak original, terlalu lama charge dan suka main fon masa tengah charge. So, kami nasihatkan anda supaya tidak melakukan perkara sebegitu.

Kami dah berjaya menukar bateri baru abang ni dan dia sangat berpuas hati.

Pelanggan puas hati, kami senang hati !

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments