iPhone 11 Pro Max Back Glass Replacement.

Ditulis pada : May 30, 2022

Back glass replacement.

Problem: Back glass crack.

Solution: Replace back glass.

Back glass crack? Jatuh terus crack habis belakang. Tak sedap mata memandang. Tapi ada bahaya juga if kita biarkan begitu sahaja. Boleh cederakan jari. Hah tahu kan.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang back glass phone beliau retak/crack. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain. Beliau meminta kami untuk tukar back glass yang baru.

Setelah kami periksa, tiada masalah apa apa. Kami cadangkan untuk replace glass yang baru sahaja untuk kelihatan seperti normal/baru. Dan beliau bersetuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments