iPhone 6s Repair Board & Lcd Replacement.

Ditulis pada : March 18, 2022

Repair board.

Board problem? Phone tiba-tiba tak hidup, try cas takde hidup. Phone masuk air, terus tak hidup. Try cas tkde perubahan.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau tiba tiba takboleh hidup dan lcd crack sebab jatuh. Beliau cuba try untuk hidupkan dengan pelbagai cara tetapi sama juga tak boleh hidup. Takde masuk air hanya jatuh. Secara tiba-tiba termati dan takboleh hidup. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami check board terlebih dahulu. Kami didapati yang board short. Kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa normal. Boleh dipakai balik. Dan kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru. Beliau bersetuju untuk repair.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments