iPad Mini 1 Lcd Replacement.

Ditulis pada : October 28, 2021

Lcd replacement.

Problem: Screen double line.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Takde crack cuma pada screen ada double line. Bila dibiar lama, makin banyak dan line tu seakan bergerak-gerak. Issue lcd problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau memberitahu yang ipad beliau tiba-tiba pada screen ada line walaupon tiada sebarang crack. Kekadang bila dibiar lama, makin lama makin banyak. Beliau meminta untuk kami periksa jikalu ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia boleh digunakan secara normal dan seperti biasa. Walaupon tiada sebarang crack, ia boleh jadi issue lcd problem. Dan beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments