iPhone XR Lcd Replacement.

Ditulis pada : October 25, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd crack? Phone jatuh tak perasan. Bila perasan, lcd dah crack retak habis. Bila diperhatikan pada screen ada line. Terus tukat lcd baru.

Hao. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai memberitahu yang iphone beliau screen crack. Tak sengaja terjatuh dan beliau perasan screen lcd crack. Semua masih ada display dan boleh ditouch tetapi pada screen beliau sudah keluar line/double line. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggest untuk tukar lcd yang baru untuk ia boleh digunakan secara normal seperti biasa. Beliau bersetuju untuk tukar lcd. Setelah kami periksa sekali lagi, tiada masalah lain semuanya okay.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments