iPad 9.7 Repair Board (Charging IC).

Ditulis pada : October 21, 2021

Repair board (charging ic).

Problem: Tak boleh charge/ cas tak masuk.

Solution: Repair board charging.

iPad rosak? Tiba-tiba takboleh nak cas. Sekejap masuk, sekejap tak masuk. Dah try cable lain pon sama tak masuk. Bila check sama ada isu board atau charging port problem.

Hai. Harini kami nak kongsi mengenai salah sorang customer yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai memberitahu yang ipad beliau tak boleh cas. Beliau cuba gunakan cable yang lain pon still sama tak masuk. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board. Charging ic board problem. Kami suggest untuk repair board supaya ia boleh digunakan semula dan di cas seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments