iPad Air 1 Touchscreen replacement.

Ditulis pada : October 18, 2021

Touchscreen replacement.

Problem: Touchscreen crack.

Solution: Tukar touchscreen baru.

Touchscreen crack? Tak perasan jatuh. Nasib baik masih ada display dan boleh ditouch funtion lagi.

Hi. Harini kami nak kongsi mengenai salah sorang custemer kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau screen crack. Ipad beliau masih ada display dan boleh touch seperti biasa. Function still okay. Beliau meminta periksa jikalau ada masalah lain lepas jatuh.

Setelah diperiksa, kami cadangkan hanya tukar touchscreen sahaja untuk ia kelihatan seperti normal dan boleh digunakan seperti biasa tanpa luka pada jari. Beliau bersetuju untuk tukar touchscreen yang baru.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments