Vivo Y91i Lcd Replacement.

Ditulis pada : October 14, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack, blank out

Solution: Tukar lcd baru.

Phone jatuh? Effect pada screen phone. Bila perasan screen dah crack terus takboleh nak hidupkan. Segel9intir bila jatuh crack dan screen masih ada display dan boleh ditouch manakala ada juga bila dah jatuh ada double line colour pada screen.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai memberitahu yang phone beliau tiba tiba blank out dan ada crack sedikit tpi ada notification masuk. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami sarankan untuk tukar lcd yang baru untuk ia boleh digunakan seperti biasa atau normal. Bila di check tiada masalah lain semua okay, sebaik sahaja tukar lcd baru akan diperiksa lagi. Beliau bersetuju untuk tukat lcd.

Customer berpuas hati

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments