Laptop Asus Upgrade SSD & Installation.

Ditulis pada : October 13, 2021

Upgrade ssd.

Issue: Laptop slow tak support.

Laptop problem? Starting window lama loading. Ambil masa? Dah try pakai or tukar ssd? Yang pasti result memuaskan.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap laptop beliau. Beliau datang ke kedai memberitahu yang laptop beliau seperti system slow. Bila buka apps kekadang slow tu sampai boleh hack jadi loading. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggest untuk upgrade ssd laptop beliau dan format balik supaya boleh digunakan seperti biasa. Antara sebab laptop tu ada os corrupt dan masih pakai hard disk. Kami suggest untuk pakai ssd sebab ia boleh memudahkan kerja bila nak buka laptop tidak mengambil masa yang lama.

Beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments