Iphone 7plus Battery High Service(battery service)

Ditulis pada : March 17, 2021

Problem: Battery High Service(battery service)

Solution: Tukar battery baru.

Hai. Battery High Service. Kalini kami share sedikit info mengenai battery high service ni sebabnya kita terlampau over charger and charger sambil bermain. Bila kita abaikan, bateri tidak berfungsi seperti normal dan tiada perubahan jumlah peratus bateri yang kit cas.

Nak diceritakan, harini ada customer kami datang ke kedai kami mengadu pada kami yang battery phone beliau high servis. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada, ada cara atau tidak. Setelah diperiksa, bateri iphone beliau bermasalah high service(bateri services). Kami sarankan untuk menukar bateri yang baru dan beliau setuju.

Replacement battery high service(battery services)

Feedback customer, berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan bateri tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments