Repair Motherboard (Short 0.39) iPhone 7 Plus

Ditulis pada : November 22, 2018
Repair motherboard iPhone 7 Plus

Repair Motherboard (Short 0.39) iPhone 7 Plus

Problem : Phone Tiba-tiba Mati

Abang ni datang ke kedai kami mengadu masalah iaitu iPhone beliau tiba-tiba mati dan tidak boleh hidup semula, beliau meminta kami periksa masalah iPhone beliau. Kami periksa dan kami dapati komponen pada board beliau menunjukkan bacaan Short 0.39 Jadi, kami cadangkan beliau untuk repair board iPhone beliau supaya telefon pintar beliau dapat digunakan seperti biasa.

Untuk pengetahuan anda semua, jika kerosakan pada board kami akan hantar ke makmal kami kerana di premis kami tiada alat ganti untuk membaiki segala kerosakan pada board anda. Beliau setuju untuk buat.

Selepas 3 hari, iPhone tersebut berjaya disiapkan oleh technician kami. Telefon tersebut kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

Terima kasih kerana percayakan service kami.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/601111931141  ]

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments