LCD & Battery iPhone 7 Replacement

Ditulis pada : December 23, 2017
LCD & Battery iPhone 7

LCD & Battery iPhone 7 Replacement

Problem : Masuk Mesin Basuh (Water Damage)

Harini abang ni datang kedai kami dan bagitahu yang iPhone 7 beliau tak boleh nak ON. Bila kami tanya ada terjatuh atau termasuk air ke ? Masuk mesin basuh, jawabnya. Kami pun terkejut apabila dia beritahu macam tu. Kami cuba buat water damage cleaning dan ianya berjaya.

Jika berjaya buat water damage cleaning, bateri dan LCD juga kena tukar sebab kalau dah masuk air memang dah rosak habis. So, kami cadangkan untuk tukar dengan yang baru. Abang ni bersetuju.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah abang ni dan kami beri sedikit tips penjagaan bateri kepada beliau. Alhamdulillah, iPhone 7 abang ni kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa.

Beliau sangat berpuas hati dengan harga dan servis yang kami berikan.
“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments