Samsung A50 Lcd Replacement.

Ditulis pada : September 2, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack (line).

Solution: Tukar lcd baru.

Lcd problem? Tak perasan phone jatuh. Tengok-tengok screen dah crack. Sakit mata nak buat kerja pon susah. Lagi boleh cederakan jari. Risau juga.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberithu yang phone beliau bermasalah. Beliau tanpa sengaja boleh terjatuhkan sedar sedar lcd crack. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami suggestkan untuk tukar lcd beliau disebabkan pada screen beliau ada line dan juga crack. Beliau bersetuju untuk tukar lcd untuk ia kembali seperti biasa.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments