iPhone 11Pro Max Repair Motherboard.

Ditulis pada : April 19, 2021

Repair motherboard.

Problem: Tak boleh charge.

Solution: Repair board.

Hai. Pernah tak terjadi masalah seperti takboleh nak charge phone. Bila charge takmasuk masuk juga. Kekadang orang akan cakap yang tempat charging port rosak. Memang betul tetapi ada kemungkinan kerosakan pada motherboard juga seperti board shot.

Harini kami nak share sedikit mengenai customer kami. Harini beliau datang ke kedai kami memberitahu kami yang phone beliau bermasalah lagi. Beliau mengatakan yang bateri beliau problem tak boleh nak cas. Tak masuk-masuk. Sebab itu beliau katakan yang masalah pada bateri dan charging port. Beliau meminta untuk kami periksa sama ada boleh di baiki atau tidak.

Pada mulanya kami anggar yang charging port beliau yang bermasalah tetapi setelah double check, kami didapati yang board beliau yang bermasalah. Beliau meminta kami repairkan phone beliau dan insyaAllah kami cuba sebaik mungkin.

Repair motherboard iPhone 11Pro Max.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments